Transport gratuit la comenzi de peste 180lei!

Transport

Oferim transport rapid, de Luni pana Vineri, in maxim 24 de ore de la finalizarea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana la ora 15:30 si in max 72 de ore daca comanda a fost plasata dupa aceasta ora.

Acest orar nu se aplica comenzilor plasate in Weekend care vor fi predate curierului abia luni.

Pretul de livrare este de 19lei, iar comenzile cu valori de peste 180lei beneficiaza de transport gratuit.

Comanda acum si ai 30 de zile timp pentru a returna produsele sau a le schimba, indiferent de motiv.

Returnarea si inlocuirea produselor

LoriniKids.ro doreste sa isi multumeasca toti clientii.

Din acest motiv dorim sa venim in ajutorul clientilor care din diverse motive doresc sa returneze anumite produse. 

LoriniKids.ro se angajeaza sa accepte retururile in termen de 30 de zile de la data primirii produsului.

Conditiile in care le puteti returna sunt:

1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:

1. Completati formularul de retur - acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.

2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni!

3. In colet adaugati - o copie a facturii;

4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre depozitul lorinikids.ro - Strada Viilor 1/A, localitatea Viile Satu Mare, judet. Satu Mare.

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client! 

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de retur. 

 

Important:

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii. Coletul in care returnati produsul trebuie sa mai contina: etichetele intacte ale produselor. 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru repararea sa (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

 

2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei

Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primiti un produs defect, tot ce aveti de facut este sa contactati echipa LoriniKids (info@lorinikids.ro) si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Si in acest caz va rugam sa completati Formularul de retur. Daca produsul primit este nefunctional in primele 24-72 de ore de la receptie, puteti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului cu un produs nou sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, sunt suportate de LoriniKids.ro. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

3. Produse livrate gresit 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin completarea Formularul de Retur si completarea tuturor campurilor de acolo. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de LoriniKids.ro

 Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de LoriniKids.ro.

Observatii generale - Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.


Produsul a fost adaugat cu success
Cantitate
Total
Sunt 0 produse in cosul de cumparaturi. Aveti un produs in cosul de cumparaturi.
Total produse
Total Transport  To be determined
Total
Continua cumparaturile Pasul Urmator