Transport gratuit la comenzi de peste 180lei!

TERMENI SI CONDITII

1.Conditii GENERALE

LORINIKIDS – este brand care apartine de SC SYAGO DINAMIC COMPANY SRL, persoana juridica inregistrata in Romania, avand numar de ordine in Registrul Comertului J30/982/2016, cod unic de inregistrare fiscala 36745139, cu sediul social in Viile Satu Mare, Str. Viilor nr.1/A, Jud. Satu Mare.

Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare ”cumparator”, “dumneavoastră” sau “client”) către societatea SC SYAGO DINAMIC COMPANY SRL (denumită în continuare “LORINIKIDS”, “nouă ”, “noi” sau “vanzator”).

 

1.1  DEFINITII SI TERMENI

Vanzator – SC SYAGO DINAMIC COMPANY SRL

Cumparator – orice entitate juridica (persoana fizica / persoana juridica)  care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda, sau care comanda rapid fara cont inregistrat in Site.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre LORINIKIDS.ro (electronic, telefonic, etc) .

Utilizator – orice entitate juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Nume utilizator– adresa de email indicata de client pentru a fi asociata informatiilor din site care corespund unui anumit Utilizator / Cumparator.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Utilizator si istoricul Cumparatorului pe Site.

Lista WISH LIST – pagina web unde, Utilizatorul, poate adauga Bunurile preferate,  pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi in masura in care acestea mai sunt in stoc.

Site – domeniul si subdomeniile lorinikids.ro.

Comanda – forma de comunicare dintre LORINIKIDS si  Cumparator prin care Utilizatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri (haine si accesorii) de pe lorinikids.ro.

Bunuri – produsele oferite de LORINIKIDS, Cumparatorului, ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – prezentarea unui numar determinat de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre LORINIKIDS.

Contract – reprezinta actul incheiat la distanta  intre LORINIKIDS si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

-  informatiile de pe lorinikids.ro care pot fi  vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

- continutul oricarui e-mail/ sms  trimis Utilizatorului de catre LORINIKIDS prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

- orice informatie comunicata de un angajat/colaborator al LORINIKIDS, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

- informatiile despre  Bunurile si/sau Serviciile, tarifele practicate, sau campanile existente intr-o anumita perioada;

 - date referitoare la LORINIKIDS, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre beneficiarul unui produs sau serviciu livrat de LORINIKIDS. Evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator despre un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizatorul - Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie despre un Review sau  un alt comentariu.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Bunurilor, Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de LORINIKIDS  intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume de bani rezultata din vanzarea unui Bun de catre LORINIKIDS, prin intermediul platformei online (site), Cumparatorului, prin plata ramburs sau plata prin card de credit

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

2.  Prevederi CONTRACTUALE

2.1. Prin utilizarea lorinikids.ro şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.

2.2  Includerea oricăror produse sau servicii pe lorinikids.ro la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

2.3 Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe LORINIKIDS.ro  la momentul plasării comenzii.

2.4 LORINIKIDS dorește să ofere cea mai bună experiență online, clientilor sai. Trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Astfel va rugam  să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut neadevarat, neadecvat sau cu un limbaj licentios, care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre;  să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt client să utilizeze ori să beneficieze de site-ul lorinikids.ro sau care ar afecta siguranța site-ului; să nu folosiți niciun dispozitiv sau tentativă de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limitează la păianjeni, boți, roboți de indexare, avataruri sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site ori pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în acești termeni și condiții. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul se poate adresa la Serviciul clienti pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

2.5  Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare care are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru şi vă vom solicita să contactaţi Serviciul clienţi Lorinikids care va efectua rambursarea sumei.

2.6. Pentru motive justificate, precum stoc insuficient, LORINIKIDS isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca intervine o astfel de modificare LORINIKIDS va anunta Cumparatorul, la adresa de e-mail si la numarul de telefon puse la dispozitia noastra prin efectuarea Comenzii, inainte de a proceda la livrarea bunurilor.

2.7. Contractul se considera incheiat intre LORINIKIDS si Cumparator in momentul in care Clientul va primii notificarea de expediere a Comenzii. Aceasta notificare se va face prin intermediul postei electronice si/sau SMS.

2.8. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe lorinikids.ro  vor sta la baza Contractului.

3.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

3.2. Comunicarea cu LORINIKIDS se poate realiza prin interactiunea directa si/sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. LORINIKIDS are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, lorinikids.ro isi rezerva dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. lorinikids.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).

3.6 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4.  CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

LORINIKIDS poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte (servicii de curierat) pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. LORINIKIDS va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5.  DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a lorinikids.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare - marca inregistrata).

5.2. Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de lorinikids.ro. Includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al lorinikids.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al lorinikids.ro, este strict interzisa.

5.3. Utilizatorul poate copia, transfera si utiliza Continut numai in scopuri personale sau noncomerciale si numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.5. In cazul in care lorinikids.ro confera unui utilizator printr-un acord distinct accesul la un anumit continut dreptul de a utiliza se va intinde doar pe durata de timp si pentru informatiile prevazute prin acest angajament.

5.6. Nici un Continut transmis catre utilizator-client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare sau vizualizare a site-ului nu constituie o obligatie contractuala din partea lorinikids.ro si/sau al angajatului/prepusului LORINIKIDS care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut..

6. plasarea COMenzii / INcheierea contractului

6.1 Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul lorinikids.ro sau prin telefon. 

6.2 Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin intermediul cardului bancar sau direct la curier in momentul primirii Bunurilor. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

6.3 Imediat după plasarea comenzii online, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru şi vă vom solicita să contactaţi Serviciul pentru clienţi LORINIKIDS care va efectua rambursarea sumei.

6.4. In cazul in care se comanda prin intermediul telefonului, LORINIKIDS va confirma Clientului oferta, al carui angajament incepe doar dupa ce acesta a semnat oferta sau dupa ce si-a trimis consimtamantul scris. Aceste confirmari trebuie facute pe un suport durabil. 

6.5. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

6.6. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca LORINIKIDS poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.7. LORINIKIDS isi rezerva dreptul de a anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

-  datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

-   termenul de livrare nu corespunde doleantelor clientului.

6.8. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, in termen de 30 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de retur, iar suma returnata catre cumparator va reprezenta doar contravaloarea bunurilor returnate.

6.9. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se afla pe site …

6.10. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

6.11. In cazul in care Comanda este achitata, LORINIKIDS va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data sesizarii scrise de catre Cumparator. Suma va fi returnata prin virament bancar. Suma returnata reprezinta doar pretul Bunului fara taxele de livrare.

6.12. LORINIKIDS va putea amana rambursarea sumei pana la primirea/recuperarea Bunurilor returnate.

6.13. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client, nu poate fi livrat, LORINIKIDS va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt.

7.  CONFIDENTIALITATE

7.1. Informatiile de orice natura furnizate de Utilizator/Client catrea LORINIKIDS, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

7.2. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca LORINIKIDS sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Lorinikids.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

7.3 Notificarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nu este necesara in cazul magazinelor online, conform deciziei nr. 200 din 14 decembrie 2015 a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

8.  PUBLICITATE

8.1. Newsletterele lorinikids.ro sunt asigurate din punct de vedere al confidentialitatii si a securitatii informatiilor.

8.2. Clientul se poate inscrie singur la newsletter folosind formularul present pe site ul lorinikids.ro.

8.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Utilizator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau apeland serviciul client LORINIKIDS.

8.4. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

9. PLATA si facturarea

9.1. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile comandate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9.2. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunurii vandute de LORINIKIDS.

9.3. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele personale din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi.

9.4. Cumparatorul poate cere printr-un email sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

10.  LIVRAREA BUNURILOR

10.1. LORINIKIDS se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat catre Cumparator.

10.2. LORINIKIDS va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

10.3. Lorinikids  va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei. Pentru livrari la alte destinatii din afara tarii, va rugam sa contactati serviciul client.

11.  RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/

Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre lorinikids.ro, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii.

12.  INSCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

Inscrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre

Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunea “Opinii” care se afla la fiecare produs in parte. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs.

In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site,

Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunea mentionata, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

- sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;

- sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: nice, ok, cool);

- sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;

- sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

- sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

- sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact,informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

- sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;

- sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Reviewuri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

- sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunea destinata pentru “Review-uri”.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie formularul de contact din pagina https://www.lorinikids.ro/contactati-ne sau la adresa de email info@lorinikids.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

13.  FORTA MAJORA

13.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

13.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

14.  LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre lorinikids.ro si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

 


Produsul a fost adaugat cu success
Cantitate
Total
Sunt 0 produse in cosul de cumparaturi. Aveti un produs in cosul de cumparaturi.
Total produse
Total Transport  To be determined
Total
Continua cumparaturile Pasul Urmator